16.04.2011. Skolā salidoja absolventi, pedagogi un darbinieki. Pasākuma plāns: plkst.10.00 Svētrīts Rīgas Doma baznīcā, plkst.13.00 Svinīgais pasākums Rīgas latviešu biedrības namā un plkst. 18.00 Saviesīgais vakars skolā.

pirmdiena, 2011. gada 18. aprīlī 8:42

Labdien! Gribu pateikties skolai par burvīgo pasākumu, par pašu skolu, kas ieguvusi jaunu skaistu izskatu, kaut gan priekš mums tas kļuvis daudz svešāks, un es ticu arī saturs ir palicis vecais labais un kļūst tikai labāks!

Tāpat gribu pateikties skolotājiem, kas bija atnākuši un tāpat kā mēs guva milzīgu pozitīvu emociju devu. Es tiešām neesmu nekur citur piedalījies tādā pasākumā, kur tik daudz dažādu paaudžu cilvēki justos tik vienoti un kuru starpā būti tikai pozitīvas emocijas. Īpaši gribēju pateikt paldies jaukajām 1980. gada izlaiduma meitenēm ar kurām pilnīgi nejauši kopā nofotografējāmies uz skolas ieejas trepēm, jo varbūt tieši kāda no viņām bija tā, kas tālajā 1979. gada 1. septembrī mani un manus klasesbiedrus kā pirmklasniekus pirmo reizi ieveda mūsu skolas aktu zālē. Protams, liels paldies maniem klases biedriem.

Uz tikšanos atkal vēlākais pēc pieciem gadiem Kaspars Bernovs /1990. gada izlaidums/ P.S. ja pastāv tāda iespēja lūgums ievietot šo skolas mājas lapā, lai sveicienus saņemtu visi pieminētie.

    (Foto: Ineta Krastiņa)